Søges: Web-kyndig medarbejder til kulturledelse.dk

4-street_art_june_13

kulturledelse.dk er et uafhængigt medie og en ressourceportal for Art Management i Danmark, der udgives af virksomheden Exart Performances med ekstern lektor og dirigent Peter Hanke ved roret. kulturledelse.dk beskæftiger sig med to overordnede tematikker:

  • Kunstens og kulturens position i samfundet
  • Ledelse og organisation i kunstens og kulturens organisationer

Websiden er stadig i begyndelsesfasen, men kommer på sigt til at publicere temaartikler, analyser, interviews, debat- og blogindlæg, forskningsformidling og en udvidet ressourcesamling, udarbejdet af forskere, praktikere, meningsdannere og studerende, der på forskellig vis opererer i relation til kulturlivet og kunstens og kulturens organisationer.

Vi har dog brug for hjælp med de bagvedliggende strukturer og kommunikative aspekter der følger med, når man skal skabe en webside, der er klar i sin kommunikation og desuden lidt mere teknisk kompliceret end hvad f.eks. WordPress, som vi bruger nu, kan klare. Derfor søger vi en web-kyndig kulturformidler og/eller studerende der – i første omgang på frivillig basis – har lyst til at arbejde med følgende opgaver:

  • Opbygning af flerbrugersystem og andre IT-relaterede opgaver.
  • Interaktionsdesign og webkommunikation.
  • Samspil mellem selve websiden og sociale medier som Facebook og Twitter.

Vi forestiller os, at du studerer på ITU, uddannelsen Kommunikation og IT på KU eller lignende. Det vigtigste er, at du har indsigt i, viden om og interesse for både intern og ekstern webkommunikation, interaktionsdesign og hjemmesideopbygning og har lyst til at være en del af begyndelsesfasen af et nyt dybdegående kulturtidsskrift og et dynamisk netværk med toneangivende forskere, skribenter og praktikere i kunst- og kulturorganisationer.

Stillingen vil i høj grad give mulighed for at afprøve og kvalificere web-relaterede og kommunikative evner og give praktisk erfaring med studierelevante områder, og man vil komme til at spille en stor rolle i konceptudviklingen i forhold til, hvordan kulturledelse.dk på sigt skal bygges op og designes, hvordan skribenter, kommentatorer og læsere skal inddrages, og på hvilken måde webside og sociale medier skal flettes sammen. Vi overvejer, om CMS-systemet Drupal på sigt ville være en god løsning til kulturledelse.dk, men er naturligvis åben over for andre relevante forslag.

Stillingen drejer sig om 8-10 timer om ugen og vil som udgangspunkt være ulønnet. Vi er dog i gang med at søge finansieringsmidler på forskellig vis, hvorfor der på sigt er mulighed for aflønning.

Hvis dette lyder interessant for dig, så send et par ord om dig selv til redaktør Mette Gadegaard på mg@exart.dk eller ring på 23951821.

Opslaget findes i pdf-version her.