Ny redaktion på kulturledelse.dk

Kulturledelse.dk har fået ny redaktion. Vi har samlet en ny gruppe til at videreføre og arbejde med forskellige fornyelser i mediet. Vi glæder os til at update jer om, hvad vi er med til at sætte i gang på Kulturmødet Mors 2017.

Peter Hanke; dirigent, Associate Fellow ved Oxford University, redaktør for kulturledelse.dk. Peter er uddannet på Det kgl. Danske Musikkonservatorium og driver virksomhederne Exart Performances og dirigentskolen Voces Academy.

”Jeg er optaget af, hvad musik og filosofi kan tilbyde som inspiration til lederskabet i alle sektorer, kulturer og organisationsformer. Gennem mange års erfaring med iscenesættelse af dialoger og workshops med kunstnerisk praksis i centrum arbejder jeg for, at kunsten kommer til at spille en stærkere rolle i samfundet.”

 

Amanda Geisler Berglund; stud.mag. i Kultur- og Sprogmødestudier & Kommunikation, ba. i musikvidenskab. Amanda har bl.a. beskæftiget sig med diversitetsstudier, integration og interkulturelle dialogmøder. Gennem studiejobbet i Slots- og Kulturstyrelsen er hun kommet tæt på Statens Kunstfonds arbejde og dansk kulturpolitik.

”Min interesse ligger i, hvordan kunst og kultur er med til at forme de fællesskaber vi indgår i, både hvad angår vores historie og vores samtid. Det er derfor, kultur er politisk.”

 

Peter Koch Gehlshøj; cand.scient i Urban Studies og ba. i musikvidenskab, skøn- og faglitterær redaktør og fundraiser på Forlaget Vandkunsten. Peters internationale sigte har bragt ham til bl.a. Bruxelles, Wien, Madrid, New York, Istanbul og Buenos Aires med studier og arbejde.

”På mine udlandsophold har jeg gang på gang erfaret, hvordan international netværksopbygning og samarbejde kan styrke kulturlivet. Det er denne interesse, der motiverer mit arbejde i redaktionen for Kulturledelse.dk.”

 

 

Marie-Louise Zervides; cand.mag i moderne kultur og kulturformidling med sidefag i musikvidenskab, strategisk kommunikation og kønsstudier. Marie-Louise arbejder freelance som instruktørassistent, kulturformidler og kulturproducent med fokus på musik og scenekunst. I sommeren 2017 er hun instruktørassistent på HamletScenens nye internationale egenproduktion af Shakespeares Hamlet i Helsingør.

”Kunsten er vigtig. I redaktionen på Kulturledelse.dk ønsker jeg at sætte fokus på, hvad kunsten betyder for samfundet og for os som mennesker.”