Kulturmødet på Mors – Vil du være med?

Efter sommerferien drager kulturledelse.dk til Limfjorden for at afholde en SALON, der kommer til at løbe af stabelen torsdag aften d. 20. august på Kulturmødet på Mors. Salonen vil tage afsæt i kulturledelse.dk – MAGASIN 2 og dermed handle om, hvordan fondspraksis og store private donationer indgår i et samspil med crowdfunding og politiske beslutninger om tildeling af offentlige midler i kulturlivet.

Hvor meget er filantropiske fonde med til at sætte dagsordenen i kulturlivet? Hvor afhængige har kulturlivets aktører gjort sig af fondenes velvilje? Påfører den nuværende fondspraksis det offentlige ekstra omkostninger? Hvad betyder det for kulturlivet, at crowdfunding er blevet en mulighed? Og hvordan påvirker de forskellige tendenser lederskabet i kulturorganisationerne?

Mikkel Bogh, Søren Bojer Nielsen, Ulla Tofte og Lea Korsgaard har allerede meldt deres ankomst som deltagere i salonen. Vil du være med? Vi vil hermed gerne invitere alle vores læsere,  følgere og samarbejdspartnere til at komme og deltage i salonen, hvor Peter Hanke vil være vært. Hvis du har en ide til spændende emner, cases eller mennesker, vi burde have med i vores overvejelser eller inkludere i salonen på Mors, hører vi også meget gerne fra dig. Skriv til Mette Gadegaard på mg@exart.dk.

Læs mere om Kulturmødet på Mors og smugkig i programmet her.

Skærmbillede 2015-07-07 11.57.39Foto: seier+seier (flickr)

15177530792_aacbcc2519_oFoto: Lars Dahl Photography