Programerklæring for efteråret 2014

Sæt i gang!

Forårets afprøvningsperiode og sommerferien er slut, og kulturledelse.dk begynder nu at udfolde sine missioner mere systematisk – dels som medie – og dels ved at sætte både debatter og livearrangementer af forskellig karakter i gang.

Nyhedsbrev hver uge

I sæsonen udsendes det elektroniske nyhedsbrev som princip hver uge. Sammen med artikler, blogs og debatindlæg på websiden udvikles nye features, der bl.a. omfatter:

  • Portrætter af kulturledere. Med inspiration fra de kendte Proust-spørgsmål om personlige dyder og overbevisninger, har vi formuleret en række nærgående spørgsmål til landets kulturledere.
  • En ledende artikel med fokus på aktuelle temaer i kulturlivet.
  • Tematiske artikler med en vis opfølgning, som f.eks. månedens fokus på Kulturmødet på Mors.

Livearrangementer

I efterårets løb afprøves en række livearrangementer i samarbejde med kunstvirksomheder og kulturinstitutioner, der er interesserede i at anvende kulturledelse.dk til at skabe et fokus på best practice inden for ledelse og organisation i kunst- og kulturorganisationer. Desuden ønsker vi at forny de gængse mødeformer og stimulere eksperter, moderatorer, kunstnere og publikum til at indgå i flersporsdebatter om æstetisk praksis bl.a. ved at koble webmediet med livedebatter- og møder.

MPs-in-the-House-of-Commo-007

Magasin

I slutningen af året vil kulturledelse.dk desuden udkomme som trykt magasin med en opsamling af de mest betydningsfulde artikler, blogs og debatter fra websiden samt andre elementer, der egner sig bedre trykt på papir.

Du kan deltage!

Fra september planlægger vi at tilknytte et lille hold bloggere, der vil få til opgave at følge trådene og holde de oplagte stafetter levende på websiden. Skriv til Mette, hvis du er interesseret i at være med!