Tine Vind – ny redaktør

Tine Vind har stor erfaring både som leder i kulturlivet, i statens og i kommunernes kulturadministrationer.

Med starten af 2023 udvider kulturledelse.dk – første skridt bliver at etablere en stærk redaktion og det er med stor begejstring at vi kan byde velkommen til Tine Vind som redaktør.

Tine Vind:

“Efter pandemien har sluppet sit tag i samfundet står landets kunstprojekter og kulturinstitutioner med en lang række dilemmaer og kritiske valg. I centrum står kulturlederen, som mere end nogensinde har behov for at udvikle sig selv og sin organisation, og styrke de personlige sider som beslutningstager og som mentor for fremtidige talenter.

Jeg ønsker at bidrage til en fokuseret samtale om gerningen som kulturleder, og at stimulere udviklingsmulighederne for danske kunstprojekter og kulturinstitutioner.
Jeg glæder mig til at udvikle kulturledelse.dk som platform for både debat og forum for lederudvikling”.

Tine Vind (f. 1961) har gennem en årrække arbejdet med drift og udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere indenfor stat og kommuner på kulturområdet som bibliotekschef, kontorchef og kultur- og fritidschef. Ledelsesopgaven kræver konstant lederens opmærksomhed og omverdenens forventninger stiger stadig. Hvorfra finder vi ny inspiration til videreudvikling af ledelsesrummet som kulturleder?